VÝZVA rodičům,učitelům, žákům a široké veřejnosti

20.03.2009 14:33

Chtěla bych v očích Vás všech upřesnit postoj Občanského sdružení při ZŠ K.V.Raise v dané situaci na naší škole a uklidnit veřejné mínění.Celou situaci jsme již vzali na vědomí, snažíme se ji řešit a v této chvíli se distancujeme od petiční akce skupiny rodičů žáků naší ZŠ.

Na minulé schůzce členů OS dne12.3.2009 jsme se dohodli, že uděláme mezikrok před žádostí o pomoc na Českou školní inspekci. Přesto se skupina rodičů rozhodla oslovit rodiče a občané peticí a výzvou a podat stížnost na MěU i na Českou školní inspekci, na což mají  plné právo.

K uzdravení celé situace a možnosti najít řešení Vás jménem OS všechny vyzývám a prosím o příspěvky Vašich zkušeností s agresí na naší škole, se zkušenostmi komunikace a řešení problémů s učiteli a vedením školy, ať kladné nebo záporné.Tyto příspěvky můžete napsat anonymně nebo jmenovitě na stránky našeho sdružení www.oslb.webnode.cz nebo písemně na moji adresu: Jana Dvořáková, Kostelní 57, Lázně Bělohrad 507 81 do 10.dubna 2009.

Tyto příspěvky jsou velmi důležité a budou použity na společné schůzce OS, učitelů a vedení ZŠ, zástupců MěU a široké veřejnosti v aule naší ZŠ dne 15.dubna 2009 v 15:30hod., kam Vás již nyní co nejsrdečněji zvu!!!

Apeluji na Vás všechny, abyste své příspěvky zaslali,abyste přišli a mohli jsme konečně začít řešit „problémy“  společně a veřejně a ne pouze ve skupinách a na ulicích.

Jana Dvořáková,předsedkyně OS

 

© 2008-2013 Monika Dolenská

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

další zajímavé stránky Katalog přebalů od čajů - Zelená cesta pro vaše zdraví - ekologická drogerie